Genel Başvuru

Tam Zamanlı
Adana, Adıyaman, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elâzığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Malatya, Mardin, Mersin, Muğla, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Van,

İŞ AÇIKLAMASI

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Erkek giyimine yeni bir anlayış getirerek moda dünyasında iddialı bir çıkış yapan AVVA, genç, sofistike, güncel ve özgün çizgisiyle çok kısa sürede stil sahibi erkeklerin ruhunu yansıtan farklı bir moda dili oluşturdu.

AVVA, dünya modasında bir Türk markası olarak beğeni toplamaya devam ederken, özgün tasarımları ve kalite anlayışıyla, kısa zamanda Türkiye tekstil sektörünün de en önemli markalarından biri oldu.

AVVA'nın kurulduğu 2000 yılından itibaren dünya genelinde yakaladığı itibar ve ticari başarı ile mağazacılık alanında gitgide büyüyen AVVA, yurtiçinde 110, yurtdışında ise 35 mağazasıyla toplamda 145 satış noktasında erkek modasına yön veriyor.

Bugün Azerbaycan, Irak, İran, Kıbrıs KKTC, Kırgızistan, Libya, Özbekistan, Rusya, Türkmenistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Ürdün'de mağazaları olan, Amerika'da 600'ün üstünde satış noktası bulunan, 120 ülkede tescillenmiş bir marka konumuna gelen AVVA, dünya genelinde 4000 üzerinde noktada moda severler ile buluşuyor.

“Hayatın her anında AVVA”

Bu ilan bir GENEL BAŞVURU ilanıdır. İleride açılabilecek pozisyonlar için yayınlanmıştır. 

Başvurulan özgeçmişler Mağazacılık başta olmak üzere genel merkezimizde de açılan pozisyonlar için değerlendirilecektir.

Şirketimize başvurmak istiyorsanız ve başvurmak istediğiniz alanda yayınlanmış bir ilanımız yoksa; çalışmak istediğiniz alanı/bölümü belirten bir ön yazıyla birlikte bu ilana başvuru yapabilirsiniz.


üzerinden başvur!

FİRMANIN DİĞER İLANLARI

Firmanın başka ilanı yok.

REKLAM

BENZER İŞLER

Pozisyon Tarih
Genel Başvuru 4 hatfa önce
Genel Başvuru 1 ay önce
Genel Başvuru 1 ay önce
Genel Başvuru 1 ay önce
Genel Başvuru 2 ay önce
Genel Başvuru 2 ay önce
Genel Başvuru 2 ay önce
Genel Başvuru 2 ay önce
Genel Başvuru 2 ay önce
Genel Başvuru 2 ay önce