Afyonkarahisar, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Gaziantep, Giresun, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Muğla, Ordu, Rize, Tekirdağ, Trabzon,

İŞ AÇIKLAMASI

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Fortes Grup; Fortes Mühensilik, Formec Mekanik, Forsel Elektrik, Fortes İnşaat ve Verimli Enerji Sistemleri’nin (VES) yer aldığı şirketler grubudur.Fortes Mühendislik; 2006 yılından bu yana iklimlendirme sektöründe faaliyettedir. Sektördeki gelişim ve değişimin öncüsü olarak kurumsal yapısını inovasyonel bakış ile özdeştirmiştir.

Gelişime yönelik yatırımları ve güçlü altyapısıyla, Türkiye’nin 7 bölgesine yayılmış 58 şubesi,1300’ü aşkın personeli ve alanında uzman 212 Mühendis kadrosu ile beklentilerin üstünde hizmet üretmektedir. Sahip olduğu insan kaynağının deneyimi ve bilgisi; projelerin başarılı bir şekilde tamamlanmasını, müşteri beklentilerinin ve memnuniyetinin karşılanmasını sağlamaktadır.

Müşterileri ile birebir iletişime geçerek, beklentileri ve ihtiyaçları analiz eden ve buna göre ısıtma ötesi çözümler geliştirenFortes Mühendislik; kalite belgeleri, sosyal sorumluluk projeleri ile doğa ve insana verdiği değeri güçlendirmektedir. Isıtma soğutma alanında hizmet verdiği yüzlerce ürün grubunu, sektöründe dünyanın ve ülkemizin önde gelen markalarından temin ederek tüketiciyle buluşturmaktadır.

Bugün, ısıtma sektörünün lider firması olan Fortes Mühendislik, verdiği geniş yelpazedeki hizmet ağıyla 2 Milyonun üzerinde mutlu müşteriye ulaşmanın gururunu yaşamaktadır.

 

Kat Kaloriferi, Kombili Sistemler ve Doğalgazla Isıtma Sistemlerinde sektörünün en önde ve ciddi kuruluşlarından biri olan FORTES MÜHENDİSLİK' in Türkiye Genelinde bulunan şubelerinde görevlendirilmek üzere;

  • Sürücü Belgesi olan ve aktif araç kullanabilen,
  • Seyahat engeli olmayan,
  • Sanayi ve Endüstriyel Doğalgaz işlerinde bilgili,
  • Merkezi Sistemler ( Kazan ve Kaskad sistemlerinde ) deneyim sahibi ,
  • VRF sistemlerinde tecrübesi bulunan ,
  • Radyant ısıtma sistemlerinde bilgi sahibi olan  

Fortes Olarak Sana Neler Sunuyoruz;

Gelişim Fırsatları

-    Sürekli büyüyen ve gelişen dinamik bir ekibin parçası olma, Tam potansiyelinizin ortaya çıkması ve sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla kişisel gelişim fırsatları elde etme imkânı, Sektörel olarak gelişmiş teknoloji, beceri ve yeteneklerinizi geliştirme fırsatı.

        Kariyer İmkanları

     Fortes Mühendislik firmasında farklı lokasyon ve fonksiyonlarda yatayda ve dikeyde kariyer yolculuğu imkanları, Oryantasyon programı sayesinde tüm departmanların işleyişini öğrenme fırsatı ve yeteneklerine odaklanan bir deneyim yakalama şansı,

Güçlü Kültür 

-        Dikey ve yatay ilişkilerde açık iletişimi, iş bölümü ve iş birliğini destekleyen, çok boyutlu liderlik ve takım çalışmasına önem veren bir ekiple adil, her alanda projelerini paylaşabileceğin ve hayata geçirebileceğin güvenli bir çalışma ortamı, 

İŞ TANIMI

Sanayi ve Endüstriyel doğalgaz işlerinde , Merkezi sistemler ( Kazan ve Kaskad sistemlerinde ), VRF sistemlerinde  ve Radyant ısıtma sistemlerinde tecrübe ve bilgi sahibi olan ,Firmamız adına bu konular ile ilgili proje işleri alabilecek ve aldığı işlerin proje takibini ve her türlü Organizasyonunu bizzat yönetecek , sorumluluk alabilecek, yönetiminde bulunan ekibe gerekli tüm eğitimleri verebilecek , Maaş + Prim sistemi ile çalışacak olan , Tecrübeli Makine  Mühendisi alınacaktır.


üzerinden başvur!

FİRMANIN DİĞER İLANLARI

Pozisyon Tarih
Muhasebe ve Finans Elemanı 1 ay önce
Doğalgaz Teknikeri 2 ay önce
Depo Sorumlusu 2 ay önce
Satış Temsilcisi 2 ay önce
Satış Temsilcisi 2 ay önce
Satış Temsilcisi 2 ay önce

REKLAM

BENZER İŞLER

Benzer iş bulunamadı.
Pozisyon Tarih