Rehberlik ve Psikolojik Danışman

AnkaraTam Zamanlı

İŞ AÇIKLAMASI

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

REHBERLİK ve PSİKOLOJİK DANIŞMAN UZMANI

Bilim ve Akıl Yolunda Beraber Yürüyelim!

Jale Tezer Eğitim Kurumları’na, 2024-2025 Eğitim ve Öğretim yılı için Rehberlik ve Psikolojik Danışman Uzmanı alınacaktır. Adaylarda aranan nitelikler şunlardır:

·         Alan bilgisine hakim, çalışkan ve rekabetçi ruhlu (öğrenciye başartmayı ilke edinmiş ve azimli olmak), öğretmenliğin hakkını veren bir adanmışlığa sahip olmak.

·         Geçmiş başarılara veya tecrübelere dayanmaksızın ilk günkü heyecanla başarmaya ve başarıya giden yolda iştahlı, hevesli ve azimli bir şekilde ilerleyebilmeyi göze almak.

·         Öğrencinin akademik gelişimlerinin yanı sıra sosyokültürel, psikolojik ve sportif ve sanatsal alanlardaki durumlarına hakim olarak öğrenciyi çok iyi tanımak, sorunların akılcı ve sürdürülebilir çözümler üretebilmek.

·         Öğrencinin gelişimini takip ederek kontrol etmek ve öğrencinin gelişiminde sorumluluk sahibi olmak. Öğrenciye koçluk ve kariyer planlaması yapabilmek.

·         Öğrencilerin başarı durumlarına göre uygun etüt planlamalarını k12net üzerinden otomatik olarak çıkartabilmek, eksiğe yönelik planlamalar yapmak ve etütlerin kontrollerini sağlamak.

·         Yönetim, öğretmen, öğrenci ve veli unsurları arasında köprü olabilmek. Veli bilgilendirmesi ve k12net kullanımı konusunda uzman olmak.

·         Alanında seminerler düzenleyerek hem sınava hazırlanan öğrencileri hem de ara sınıf öğrencilerinin problemlerini çözebilmek, katkı sunmak

·         Müdür yardımcıları ve yönetim tarafından tebliğ edilen işleri titizlikle yerine getirebilmek. Yönetim ile dirsek dirseğe bilgi alışverişinde bulunmak.

·         Yaratıcı, çalışkan, alanında uzman, deneyimli, özgüvenli, gelişime ve yeniliklere açık olmak.


üzerinden başvur!

FİRMANIN DİĞER İLANLARI

REKLAM

BENZER İŞLER