Veri Analisti

AnkaraTam Zamanlı

İŞ AÇIKLAMASI

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Değerlerimiz ışığında oluşturduğumuz dünyaya açılabilecek üretim ve pazarlama sistemleri ile sektöre yön verebilecek, değişen şartlara uyum sağlayabilecek, ülkemize katkı sunacak hedefler doğrultusunda bir dünya şirketi olmayı vizyon olarak benimsiyoruz.1996 yılından bu yana yaptığımız  her işte ‘’TEMİZ İŞ ALPEM’İN İŞİ’’ mottosundan hiç vazgeçmeden , partnerlerimiz ve müşterilerimizin güvenine dayalı bir iş birliği anlayışı geliştiriyor, eğitimi odağımıza alarak inovasyona ve uzun vadeli yatırımlara öncelik tanımaya gayret gösteriyoruz .Mesleki tecrübemiz, nitelikli kadromuz, bilgi ve yetkinliğimizle, küresel piyasaya yöne veren markaların distribütörlüğünü yapıyor; filtrasyon sistemleri, hidrolik hortum ve bağlantı elemanlarının temini gerçekleştiriyoruz. 

GENEL NİTELİKLER

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,

Hacimli miktarda satış deneyimi olan sektörlerde analiz ve raporlama alanında en az 2 yıl deneyim sahibi,

MS Office programları, Raporlama Yazılım Programları (Power BI, Tableau vb.), SQL, Python kullanabilen ve bu programlarda deneyim sahibi,

Analitik düşünebilen, detaylara önem veren ve planlama becerisi yüksek,

Ekip çalışmasına yatkın ve iletişim becerisi yüksek,

Kurumsal hedeflerde konusunda etki yaratmakta istekli, gelişime açık ve çözüm odaklı,

Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,

Uzun vadeli çalışma ve kariyer hedefi bulunan

 

İŞ TANIMI

İşletme geneline ve tüm iş ortaklarına doğru, tutarlı ve eksiksiz verilerin ulaşması için veri altyapısını, verilerin sadeleşmesini, tüm verilerin birbiriyle olan entegrasyonunu oluşturmak ve yönetilmesini sağlamak.

Verilerin raporlama altyapısını iş zekâsı araçlarını kullanarak görselleştirmek ve gösterge tablolarını geliştirmek.

Veri yönetimi politikaları ve prosedürleri oluşturmak ve bunları işletme ihtiyaçlarına ve/veya veri ve operasyon teknolojilerindeki değişikliklere göre revize etmek. Bunun şirket genelinde uygulanmasını ve yürütülmesini sağlamak için doğru eylem ve planlarını belirlemek.

Şirketin kuruluşundaki temel veriler ve veri kümelerinin bir bütün haline getirilmesini sağlamak.

Veri varlıklarının güvenlik ve düzenleme kısıtlamaları altında doğru kullanımı ve paylaşılmasını sağlamak.

Şirketin bünyesindeki veri kullanımını standart tanımlar ve iş kurallarını çerçevesinde kullandırmak.

Veri kalitesinin şirketin ve departmanların ihtiyaçlarını karşılayacağı şekilde iyileştirilmesine yönelik çalışmalar yaparak, uygun, güncel, doğru, eksiksiz, tutarlı, güvenilir, kullanılabilir ve ölçülebilir olmasını sağlamak.

Üretim verileri, satış ve pazarlama metrikleri, finansal veriler ve diğer departman bilgilerinin nasıl yapılandırılacağını analiz etmek üzere çalışmalar yürütmek. İstatistiksel yöntemler ve veri analizi araçlarını kullanarak veri setlerini analiz etmek ve anlamlı bulgular çıkarmak.

Temel insan kaynakları ölçümleri üzerinde geliştirme ve raporlama çalışmaları yapmak.

Kurum ve birimlerin performansını yansıtan raporlar hazırlamak ve gerektiğinde sunmak.

Mevcut veri tabanlarını ele alarak, BT ve iş birimleri ile koordineli bir şekilde rapor, grafik ve diğer sunum belgeleri oluşturmak.

Verilerin kaydedilmesi ve korunması üzerine sistemler geliştirmek.

İş ihtiyaçlarında değişiklikler oldukça verimliliği artırmak üzere ilgili birimlere sistem değişiklikleri hakkında önerilerde bulunmak ve analiz süreçlerini, veri analitiği uygulamalarını sürekli olarak gözden geçirerek iyileştirmeler yapmak.

Şirketin ya da departmanların gösterge tablosu ya da raporlama araçları ihtiyacı için ihtiyaç duyulan ürün ve hizmetlerin uygunluk analizini yapmak ve kullanımı için şirket içinde doğru yönlendirmesini sağlamak.

Firma bilgileri gizliliğine ve kişisel verilerin güvenliğine bağlı kalmak.

Veri üzerinde modelleme yaparak gelecekteki eğilimleri tahmin etmek veya karar destek sistemleri oluşturmak.

 

Destekleyici bir ailenin, çalışmalarını ve hedeflerini heyecanla dinleyen bir takımın, kariyer yolculuğunda güven veren bir organizasyonun, huzurlu, güvenilir ve sağlam çalışan bir ekibin, yetkinliklerini ve becerilerini kullanabileceğin bir kurumun değerli bir parçası olacaksın…


üzerinden başvur!

FİRMANIN DİĞER İLANLARI

Pozisyon Tarih
Satış Destek Temsilcisi 3 ay önce

REKLAM

BENZER İŞLER

Pozisyon Tarih
Veri Analisti 3 ay önce